+31615851600

Allround timmerbedrijf   

Voor verbouw, aanbouw, renovatie en onderhoud op het gebied van timmerwerk, bent u bij Jonker Bouw en Timmerwerk  aan het juiste adres.

Met onze kleine 20 jaar aan ervaring, hebben wij diverse klussen in de omgeving van Zaanstad mogen klaren. Dit doen wij door een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding te hanteren en de klant centraal te stellen. Alleen zo komen we tot het eindresultaat dat u al die tijd voor ogen had!
Jonker Bouw en Timmerwerk

 

 

 

 

 

Veelzijdig pakket
aan diensten
Jonker Bouw en Timmerwerk kan u een breed assortiment aan diensten bieden. Van renovatie van bestaand timmerwerk tot het ontwerpen van een badkamer op maat. Bij ons is het in veilige handen.

Diensten waarmee wij reeds vele klanten hebben kunnen ondersteunen, zijn onder andere het renoveren/verbouwen/aanbouwen van:

Badkamer 

Badkamer renovatie 

Electries aanpassingen 

Nieuw sanitair 

Onderhouds- service

Onderhoud en service  -reparatie werk. Keukens plaatsen. Kozijnen vervangen of repareren. schilderwerk binnen of buiten. Gevel bekleding vervangen of repareren. en veen meer 

Keukens

Plaatsen van keukens 

Renovatie keukens 

Deuren en kozijnen

Vervangen van deuren en kozijnen Binnen-buiten 

Renovatie van bestaand timmerwerk

Volledige renovatie woning of bedrijfspanden 

Gevel Bekleding 

Gevel bekleding vervangen  voor hout of Kunstof 

Toilet 

Toilet renovatie 

aanpassingen of vervangen van sanitair of velaagd plafon 

Vloeren leggen 

Laminaat vloeren 

Pvc Vloeren click of verlijmd

Parket  vloeren 

 

Renovatie
In veel gevallen is het niet nodig om alles volledig nieuw te laten verzorgen. Met renovatie kunt u, tegen lagere investeringen, hetzelfde rendement behalen.

Door renovatie kunt u toch uw badkamer, keuken of andere ruimte een totaal andere dimensie geven. Van de start van uw project tot de afwerking hiervan, Jonker Bouw en Timmerwerk maakt het graag voor u mogelijk. In onder andere Amsterdam, Zaandam en Purmerend hebben wij al mooie renovaties uit mogen voeren voor ons klantenbestand.

Aanbouw
Heeft u ruimte beschikbaar dat u een prachtige invulling wilt geven? Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld een veranda of tuinhuisje? Dan kan Jonker Bouw en Timmerwerk uit Krommenie u van dienst zijn.

Wij hebben in de loop der jaren al mooie aanbouwen mogen realiseren. Ook voor de aanleg van bijvoorbeeld een carport bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken hierbij enkel gebruik van de beste kwaliteit aan materialen, zodat u jarenlang kunt genieten van het door ons uitgevoerde project en de ruimte optimaal kunt benutten.

.

Onderhoud
Onderhoud is onmisbaar, daar kunnen we heel simpel over zijn. Met betrekking tot het onderhoud is het met name van belang dat u dit tijdig laat verzorgen door een specialist. Zo kunt u onnodige kosten in de toekomst voorkomen.

Bij Jonker Bouw en Timmerwerk verzorgen wij al jarenlang het onderhoud voor onze klanten, waardoor wij op deze wijze de levensduur van objecten kunnen verlengen. Of het nu gaat om enkele kleine beschadigingen aan uw kozijnen of het complete onderhoud van de gevelbetimmering, wij komen graag bij u langs om het noodzakelijke onderhoud uit te voeren.
NEEM CONTACT OP