Professionele elektrotechnische reparatiewerkzaam
heden in Zaandam en omgeving

Neem contact op

P. Jonker Electrotechniek uit Zaandam kan u helpen met professionele elektrotechnische reparatiewerkzaamheden in uw woning of bedrijfspand. Heeft u een stroomstoring of werkt het licht in uw schuur niet meer? Neem dan contact op met P. Jonker Electrotechniek uit Zaandam.

Uw elektrische storing snel opgelost

Heeft u een elektrische storing in uw huis of bedrijfspand? Bel dan direct P. Jonker Electrotechniek via het nummer 06 158 51 600 en de monteur zal zo spoedig mogelijk bij u langskomen om de elektrische installaties in kwestie voor u te repareren.

Brede elektrotechnische inzetbaarheid

P. Jonker Electrotechniek uit Zaandam is breed inzetbaar voor elektrotechnische reparatiewerkzaamheden. Wij kunnen u helpen met de reparatie van allerlei elektrische systemen, zoals:• .

  • Elektrische bekabeling in uw huis of bedrijfspand

  • Stopcontacten en andere elektrische aansluitingen

  • Groepenkasten en verdeelstations in uw huis of bedrijfspand

Heeft u een elektrische installatie die aan reparatie toe is? Neem dan direct contact op. U kunt ons bellen via het nummer 06 158 51 600 of als het minder haast heeft kunt u ook een bericht achterlaten via het contactformulier dat u kunt vinden op de pagina contact van deze website.

Neem contact op met P. Jonker Electrotechniek

Elektrotechniek en veiligheid

Het is erg belangrijk voor de veiligheid dat alle elektrotechnische installaties in uw huis of bedrijfspand in goede staat verkeren. Twijfelt u? Maak een afspraak met P. Jonker Electrotechniek om uw elektrotechnische installaties te laten evalueren. Dan weet u snel hoe uw installaties eraan toe zijn en of er reparaties vereist zijn.

Neem direct contact op

Reparaties laten uitvoeren in uw huis of bedrijfspand? Bel direct met P. Jonker Electrotechniek via 06 158 51 600 of laat een bericht achter op de contactpagina.

Neem contact op