06 158 51 600


P. Jonker Electrotechniek biedt diverse diensten aan op het gebied van elektrotechniek, van kabelmetingen tot het installeren van uw vaatwasser - wij staan klaar om het werk netjes, veilig en volledig naar uw wens uit te voeren. Lees verder voor meer informatie over onze diensten in Zaandam en omgeving of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.Wilt u een stopcontact verplaatsen of buitenverlichting laten aanleggen? Als u een elektricien zoekt in Zaandam en omgeving, P. Jonker Electrotechniek voor u klaar. Wij voeren diverse telektrotechnische diensten uit volgens de richtlijnen van NEN en VCA. En natuurlijk werken wij altijd in overleg met u als klant, zodat al het werk volledig naar uw wens uitgevoerd wordt. Wilt u meer weten? Bekijk de uitgebreide informatie over onze diensten of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Licht- en krachtinstallaties

Uitbreiding of volledige renovatie van uw elektrische installatie

Aansluiten van elektrische kookplaat

Tuinverlichting aanleggen

Groepenkast vervangen of uitbreiden

Databekabeling aanleggen UTP cat 5,5e,6,6a en 7

Badkamer- en keukeninstallatie

Volledige elektrische installatie aanleggen 

Vernieuwen oude bedrading

Aparte groep aanleggen 

Installeren van belinstallaties of intercom

Aanleg van tv- of telefoonaansluiting 

Elektrische kookplaat aansluiten 

Verplaatsen / verleggen wandcontactdozen

Storing zoeken en oplossenOfferte

Overzichtelijke en vrijblijvende offerte op maat

Installatie keuren
Indien u twijfelt over de veiligheid van uw installatie, aarzel dan niet een controle aan te vragen!

Storingen
Voor al uw storingen hebben wij een oplossing

Verlichting
Goede verlichting is erg belangrijk 

Data
Het aanleggen van een huisnetwerk en een bedrijfsnetwerk

Advies
Wij voorzien u van advies op maat en leggen dit in een persoonlijk gesprek aan u voor.
Zoekt u een elektricien?
Bent u op zoek naar een elektricien? Dan bent u bij P jonker Elektrotechniek aan het juiste adres. Meedenken, informeren en adviseren zijn punten waar wij erg sterk in zijn. Wij bieden een oplossing als het gaat om elektrotechniek. Wij zijn allround gespecialiseerd op het gebied van elektra voor particulieren en  zakelijke . Neem gerust contact met ons op. Wij staan u geheel vrijblijvend te woord en komen graag bij u langs. 06-15851600

Diensten Elektrotechniek Zowel particuliere als zakelijke relaties zijn voor elektrotechnische werkzaamheden bij Jonker electrotechniek aan het juiste adres.Of het nu gaat om het aansluiten van (buiten-)verlichting, het plaatsen van extra stopcontacten of een nieuwe bedrading, wij beschikken over de middelen en producten om u te voorzien van de diensten die ú nodig heeft.ElektrotechniekDe dienstverlening van Jonker electrotechniek Elektrotechnische werkzaamheden op een rij:InstallatiesService & onderhoud Verlichting Noodverlichting Data-installaties Telecominstallaties Intercom-/ Videocominstallaties DomoticaInspecties NEN1010 en NEN3140Renovatie Jonker Elektrotechniek, uw Elektricien en Totaalinstallateur Jonker electrotechniek heeft zich sinds de start in 2018 ontwikkeld tot een totaalleveransier op het gebied van installatiewerkzaamheden en elektrotechniek.


Installeert, organiseert en zorgt als gespecialiseerde elektricien dat het werkt. Nu én in de toekomst!De elektricien voor business én particulierHet jonge, goed gekwalificeerde team van Jonker electrotechniek is als elektricien actief in zowel de zakelijke als particuliere sector. We regelen dus als electricien de eenvoudige installatie van een stopcontact in uw woning, maar bijvoorbeeld ook de volledige datanetwerkbekabeling in een bedrijfspand van grote omvang. We opereren veelal regionaal. Zo zijn wij regelmatig als elektricien werkzaam in onder andere Zaanstad, Amsterdam, Purmerend, Alkmaar, Haarlem, Uitstekende prijs-kwaliteitsverhoudinghanteert een méér dan uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding als het gaat om elektrotechniek. Wij staan daarnaast bekend om onze uitstekende service, dienstverlening bij al het werk dat wij als elektricien verzorgen.Kortom, Jonker elektrotechniek is er voor u!