Navigatie overslaan

SCHAKELMATERIAAL


Schakelmateriaal is in de loop der jaren een belangrijk onderdeel van de woning geworden, waar men al vroeg bij de (ver)bouw over na moet denken. Niet alleen moet er gekeken worden naar de plekken waar de schakelaars dienen te komen, het is ook belangrijk om te kijken wat voor soort materiaal er in huis gebruikt wordt. Denk ook na over de plek van de schakelaars. Wilt u ze hoog of juist laag op de muur? Bij P jonker electrotechniek geven we u graag advies over alle overwegingen!

ALLE SOORTEN VERLICHTING

Bij ons kunt u terecht voor alle soorten verlichting. Met verlichting kunt u karakter aan uw huis geven. Houd u van een strak design en wilt u de kamer verlichten met moderne inbouw spots? Wilt u liever een speelser uiterlijk met hanglampen? Of ligt de prioriteit bij het besparen van energie met zuinige ledverlichting? Wij kunnen sensoren plaatsen die detecteren wanneer u in de ruimte bent om u van gemak te voorzien. Wij doen alle handelingen die komen kijken bij het plaatsen van verlichting. De bedrading wordt mooi afgewerkt en onzichtbaar voor u.

Laat het plaatsen van verlichting over aan P jonker electrotechniek!

Een aanpassing van het Bouwbesluit moet ervoor zorgen dat in álle huizen in Nederland straks rookmelders hangen. Op dit moment zijn rookmelders alleen verplicht in nieuwbouwwoningen.
Als de aanpassing van het Bouwbesluit er komt, is het vanaf 1 juli 2022 verplicht om op elke verdieping van een huis rookmelders op te hangen. Minister Raymond Knops van Binnenlandse Zaken zegt hierover in het AD: “De meeste slachtoffers van brand vallen door het inademen van rook.” Ook TNO-onderzoek wijst uit dat er jaarlijks mogelijk 13 doden minder vallen als de rookmeldersverplichting er komt.

Ruim 7 miljoen nieuwe rookmelders nodig
Een schatting geeft aan dat er 7 tot 10 miljoen nieuwe rookmelders moeten worden geplaatst. 1 miljoen huizen beschikken al over rookmelders, omdat ze na 2003 zijn gebouwd.

ROOKMELDERS

Veel mensen zullen het niet denken, maar rookmelder redden levens. Het is een eenvoudige manier om brand in een vroeg stadium te detecteren. Bij Groesbeek sluiten wij uitzonderlijk rookmelders van topkwaliteit aan. Wij weten precies waar de rookmelder geplaatst moeten worden om de brand zo vroeg mogelijk te detecteren.

Bij brand komt rook vrij, hier zitten mogelijk giftige stoffen bij. Zodra de rook een rookmelder bereikt wordt u geattendeerd op gevaar. Het is van belang dat u en anderen zo snel mogelijk het pand verlaten.

BUSINESS PLANNING

GROEPENKAST  EN DE AARDSCHAKELAAR

Een aardschakelaar komt voor in bijna alle groepenkasten. In de opstelling zorgt de aardschakelaar dat de installaties die op het component zijn aangesloten, wanneer nodig spanningsloos gemaakt kunnen worden. De aardschakelaar maakt de installatie spanningsloos wanneer er lekstroom ontstaat. Bij lekstroom verlaat de stroom op een andere manier de installatie dan bedoeld is. Dit kan gevaarlijk zijn en daarom wordt de stroom afgesloten.

UI DESIGN

ELEKTROTECHNISCHE INSTALLATIES

Elektriciteit is in het dagelijks leven niet meer weg te denken. De term elektrotechnische installaties bevat een geheel van aansluitpunten, verbindingen en elektrisch apparatuur. Hier heeft u op dagelijkse basis meer mee te maken dan u denkt. Uw mobiele telefoon in de nacht opladen en een kop koffie op kantoor. Voor al deze elektrische apparaten zijn elektrotechnische installaties nodig.

 

 

VEILIGHEID VOOROP

Bij P jonker electrotechniek ontwerpen, berekenen, tekenen en maken we elektrotechnische installaties. Wij werken volgens wettelijke normen om de veiligheid te waarborgen. We houden de ontwikkelingen in onze branche nauwlettend in de gaten. Zo kunt u als klant over een paar jaar nog steeds gebruik kunnen maken van onze installaties.

Wij plaatsen elektrotechnische installaties in woningen en complexere installaties in bedrijfspanden. Gemak en veiligheid voor u staat bij ons centraal!

Laadpaal installeren                                 Rookmelders instaleren (verplicht 2022)           Electra installatie aanleggen                       Storingen verhelpen/Oplossen

p.jonker elektrotechniek

Installatie techniek

service & onderhoud

Renovatie 

Rookmelders vervangen/plaatsen

Aanpaaswerkzaamheden

Verlichting plaatsen 

Groepenkasten vervangen

Schakelmateriaal vervangen 

Storingen oplossen

 

Elektrische installaties
De solide basis voor uw bedrijf of woning; een compleet ingerichte, goed onderhouden elektrische installatie. P jonker electrotechniek is er in elke stap van het proces. Zodat er een toekomstbestendige installatie wordt ontworpen. Tijden veranderen . Zoals de functie van gebouwen zich aanpast aan de gebruikers, zo ontwerpen en installeren wij toekomstbestendige systemen die open staan voor nieuwe techniek en ontwikkelingen.

Compleet verzorgde elektrische installatie
Na de initiële inventarisatie van de wensen voor aanleg van elektriciteit, beveiliging en communicatie wordt een volledig elektriciteitsplan gemaakt. De vakmensen van P jonker Elektrotechniek verzorgen de volledige installatie in uw bedrijf of organisatie. Alle benodigde koppelingen worden gemaakt zodat uw operatie in al zijn facetten optimaal gebruik kan maken van de vele mogelijkheden. P jonker Elektrotechniek verzorgt het periodiek onderhoud en biedt u excellente service bij storingen. Dat is de totaaloplossing van P jonker Elektrotechniek.

Alles met elkaar verbonden
Meer dan ooit is alles met elkaar verbonden. De techniek dient de mens en P jonker electrotechniek maakt het voor u mogelijk om optimaal te profiteren van alle mogelijkheden. Door uw elektrische installatie in te richten volgens uw wensen en die van uw eindklant, zorgen de vakmensen van P jonker electrotechniek  voor een inrichting op maat die bovendien rekening houdt met eventuele toekomstige oplossingen waar u nu mogelijk nog niet aan toe bent. Wij denken graag met u mee.


P jonker electrotechniek  levert alle mogelijke (elektro)technische installaties voor verschillende markten . Van utiliteitsbouw tot woningbouw,  voor het MKB tot verenigingen van eigenaren (VVE) en particuliere klanten.

Laadpalen
Elektrische auto’s voor  particuliere en zakelijke . Des te meer elektrische auto’s, des te groter de behoefte aan voldoende laadmogelijkheden. p jonker  Elektrotechniek adviseert, levert en installeert  laadpaalsystemen bij u .   duurzaamheidsexperts van P jonker Elektrotechniek altijd een passende, duurzame laadpaaloplossing voor uw bedrijf.

 

Rookmelders
Rookmelders zijn een van de belangrijkste onderdelen van de totale brandmeldinstallatie in uw gebouw. De rookdetectie apparatuur maakt gebruikers tijdig duidelijk dat zij het pand, verdieping of ruimte dienen te verlaten in verband met rookontwikkeling. Veiligheid gaat immers voor alles. De aanwezigheid van een brand/rookmelder is in ruimtes simpelweg niet meer weg te denken.

Rookmelders wettelijk verplicht?
Op dit moment zijn rookmelders nog niet verplicht. In het voorjaar van 2020 is wel een wetsvoorstel ingediend om dit in elke woning verplicht te stellen. De verwachting is dat dit per 1 juli 2022 een wettelijke verplichting is. p jonker Elektrotechniek heeft  al veel woningen in opdracht van woningcorporaties en VVE’s van de benodigde rookmelders voorzien. Het wetsvoorstel heeft ervoor gezorgd van op dit moment flink nagedacht wordt over het plaatsen of vervangen van verouderde rookmelders. p jonker electrotechniek is uw betrouwbare partner voor deze operatie.

Rookmelders bij groepswoningen en bedrijven  
Ook in groepswoningen als studentenhuizen of verzorgingstehuizen of bij bedrijven wordt door de brandveiligheidsexperts in kaart gebracht wat de behoefte is met betrekking tot rookmelders. 

P. Jonker Electrotechniek

06-15851600

Haaldersbroekerdwarsstraat 9 zaandam 

P.jonker.electro@gmail.com