Navigatie overslaan

P jonker electrotechniek Zaanstad 

Groepenkast


Een groepenkast installeren vereist vakwerk. Wij helpen u graag bij het aansluiten van uw groepenkast of het verhelpen van eventuele storingen in uw bestaande stoppenkast. Ook voor de uitbreiding of vervanging van uw groepenkast bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vakmannen staan steeds garant voor een veilige en duurzame oplossing.

Elektra Aanleggen

Wij helpen u graag met al uw elektriciteitswerken. Als elektrotechnisch bedrijf kunnen we uw Electra aansluiten, uw meterkast installeren, uw aardlekschakelaar aansluiten of de volledige elektriciteit in uw woning aanleggen. Speel niet met uw veiligheid maar schakel hiervoor een erkende elektromonteur in.

 storingsdienst


Een stroomstoring komt altijd ongelegen. Heeft u met spoed nood aan een elektricien bij een stroomstoring in Zaanstad? P jonker elektrotechniek neem contact op met ons, en verhelpt alle elektra storingen. maak een afspraak Indien nood bel ons Overdag tussen 07:00-16:00

Renovatie  en nieuwbouw

Aanpaswekzaamheden 

groepenkasten vervangen of uitbreiden 

schakelmateriaal vernieuwen 

led verlichting plaatsen  Binnen en buiten 

Installaties  herstellen 

stopcontacten of schakelaars/Lichtpunten bij maken

Tv/internet aanleggen

Intercoms plaatsen of vervangen 

rookmelders plaatsen (gecertificeerd)

vloer verwarming aanleggen (elektrisch) (ook infra rood vloerverwarmingen)

keuken of badkamer installatsies maken/uitbreiden 

 

 

 

Laadpaal thuis of kantoor
 
Steeds meer mensen kiezen voor een elektrische auto om het milieu te ontzien.

P jonker Elektrotechniek. kan u adviseren in diverse laadsystemen. Van een enkele Wallconnector tot en met complete laadsystemen. Wij houden rekening met de aanwezige voorziening en zorgen voor een passende oplossing.
P jonker Elektrotechniek kan voor u een laadpaal thuis aanbrengen voor zowel uw auto of fiets. Er zijn verschillende mogelijkheden aangezien voor elektrische auto’s meer stroom gebruikt kan worden dan voor een elektrische fiets. U kunt kiezen voor:

een normaal oplaadpunt (langere laadtijd)
een zwaar oplaadpunt (korte laadtijd)
Veel elektrische auto’s ‘staan op de zaak’. In dat geval plaatsen wij een tussenmeter zodat u voor elke auto het verbruik via het oplaadpunt kunt verrekenen.

Neem contact op met P Jonker Elektrotechniek. U hoort precies wat er voor u mogelijk is voor de laadpaal thuis of bij uw bedrijf.

anleggen LED verlichting
Installatiebedrijf P jonker Elektrotechniek inschakelen voor uw stap in de toekomst begint met advies over LED verlichting. Wij tonen de mogelijkheden en laten daarbij zien wat de mogelijke besparing dankzij LED verlichting is. Voordelen van het aanleggen LED verlichting zijn:

gebruikmaken van bestaande schakelaars
bijzonder hoge licht opbrengst


veel lichtkleuren zijn toepasbaar
lage verbruikskosten
goed voor het milieu


Er zijn veel meer voordelen dan alleen besparing via LED verlichting. Een goed moment om de aanleg van LED verlichting te overwegen is dat van een verbouwing. P jonker Elektrotechniek stelt voor u een lichtplan op voor optimaal gebruik van zonlicht en kunstlicht. Het aanleggen van LED verlichting past daar erg mooi in.


Advies LED verlichting
Een groot voordeel is het terugverdienen van de aanleg van LED verlichting.

Neem contact met ons op voor een uitgebreid vrijblijvend advies over het aanleggen van LED verlichting. 

En de aanleg van LED verlichting gaat niet ten koste van de sfeer in uw woning, bedrijfspand, parkeergarage of appartementencomplex.

Bel ons :  06 15851600